Privacy voorwaarden

Privacyverklaring

PRIVACY STATEMENT

MIXMASTERS B.V.

Versie oktober 2019

MixMasters B.V., gevestigd aan Impact 69-G, 6921 RZ Duiven, Nederland, is verantwoordelijk voor de verwerking van persoonsgegevens zoals weergegeven in deze privacyverklaring.

Contactgegevens:
www.mixmasters.eu
Impact 69-G
6921 RZ Duiven
Nederland
+31(0)26-3790110

Patrick Huizinga is de Functionaris gegevensbescherming van MixMasters B.V. Hij is te bereiken via patrick@mixmasters.eu

Persoonsgegevens die wij verwerken
MixMasters B.V. verwerkt uw persoonsgegevens doordat u gebruik maakt van onze diensten en/of omdat u deze zelf aan ons verstrekt.

Hieronder vindt u een overzicht van de persoonsgegevens die wij verwerken:
– Voor- en achternaam
– Adresgegevens
– Telefoonnummer
– E-mailadres
– Bankrekeningnummer

Bijzondere en/of gevoelige persoonsgegevens die wij verwerken
Onze website en/of dienst heeft niet de intentie gegevens te verzamelen over websitebezoekers die jonger zijn dan 16 jaar. Tenzij ze toestemming hebben van ouders of voogd. We kunnen echter niet controleren of een bezoeker ouder dan 16 is. Wij raden ouders dan ook aan betrokken te zijn bij de online activiteiten van hun kinderen, om zo te voorkomen dat er gegevens over kinderen verzameld worden zonder ouderlijke toestemming. Als u er van overtuigd bent dat wij zonder die toestemming persoonlijke gegevens hebben verzameld over een minderjarige, neem dan contact met ons op via info@mixmasters.eu, dan verwijderen wij deze informatie.

Met welk doel en op basis van welke grondslag wij persoonsgegevens verwerken
MixMasters B.V. verwerkt uw persoonsgegevens voor de volgende doelen:
– Het afhandelen van uw betaling
– U te kunnen bellen of e-mailen indien dit nodig is om onze dienstverlening uit te kunnen voeren
– U te informeren over wijzigingen van onze diensten en producten
– Om goederen en diensten bij u af te leveren

Geautomatiseerde besluitvorming
MixMasters B.V. neemt niet op basis van geautomatiseerde verwerkingen besluiten over zaken die (aanzienlijke) gevolgen kunnen hebben voor personen. Het gaat hier om besluiten die worden genomen door computerprogramma’s of -systemen, zonder dat daar een mens (bijvoorbeeld een medewerker van MixMasters B.V.) tussen zit.

Hoe lang we persoonsgegevens bewaren

MixMasters B.V. bewaart uw persoonsgegevens niet langer dan strikt nodig is om de doelen te realiseren waarvoor uw gegevens worden verzameld.

Delen van persoonsgegevens met derden

MixMasters B.V. verkoopt uw gegevens niet aan derden en verstrekt deze uitsluitend indien dit nodig is voor de uitvoering van onze overeenkomst met u of om te voldoen aan een wettelijke verplichting. Met bedrijven die uw gegevens verwerken in onze opdracht, sluiten wij een bewerkers overeenkomst om te zorgen voor eenzelfde niveau van beveiliging en vertrouwelijkheid van uw gegevens. MixMasters B.V. blijft verantwoordelijk voor deze verwerkingen.

Cookies, of vergelijkbare technieken die wij gebruiken:
MixMasters B.V. gebruikt functionele, analytische en tracking cookies. Een cookie is een klein tekstbestand dat bij het eerste bezoek aan deze website wordt opgeslagen in de browser van uw computer, tablet of smartphone. MixMasters B.V. gebruikt cookies met een puur technische functionaliteit. Deze zorgen ervoor dat de website naar behoren werkt en dat bijvoorbeeld uw voorkeursinstellingen onthouden worden. Deze cookies worden ook gebruikt om de website goed te laten werken en deze te kunnen optimaliseren. Daarnaast plaatsen we cookies die uw surfgedrag bijhouden zodat we op maat gemaakte content en advertenties kunnen aanbieden.

Bij uw eerste bezoek aan onze website hebben wij u al geïnformeerd over deze cookies en toestemming gevraagd voor het plaatsen ervan.

U kunt zich afmelden voor cookies door uw internetbrowser zo in te stellen dat deze geen cookies meer opslaat. Daarnaast kunt u ook alle informatie die eerder is opgeslagen via de instellingen van uw browser verwijderen.

Zie voor een toelichting: https://veiliginternetten.nl/themes/situatie/cookies-wat-zijn-het-en-wat-doe-ik-ermee/

Op deze website worden ook cookies geplaatst door derden. Dit zijn bijvoorbeeld adverteerders en/of de sociale media-bedrijven. Hieronder een overzicht:

[ Bijvoorbeeld:
Cookie: Googly Analytics
Naam: _utma
Functie: Analytische cookie die websitebezoek meet
Bewaartermijn: 2 jaar ]

Gegevens inzien, aanpassen of verwijderen
U heeft het recht om uw persoonsgegevens in te zien, te corrigeren of te verwijderen. Daarnaast heeft u het recht om uw eventuele toestemming voor de gegevensverwerking in te trekken of bezwaar te maken tegen de verwerking van uw persoonsgegevens door MixMasters B.V. en heeft u het recht op gegevensoverdraagbaarheid. Dat betekent dat u bij ons een verzoek kunt indienen om de persoonsgegevens die wij van u beschikken in een computerbestand naar u of een ander, door u genoemde organisatie, te sturen.

U kunt een verzoek tot inzage, correctie, verwijdering, gegevens overdraging van uw persoonsgegevens of verzoek tot intrekking van uw toestemming of bezwaar op de verwerking van uw persoonsgegevens sturen naar info@mixmasters.eu.

Om er zeker van te zijn dat het verzoek tot inzage door u is gedaan, vragen wij u een kopie van uw identiteitsbewijs met het verzoek mee te sturen. Maak in deze kopie uw pasfoto, MRZ (machine readable zone, de strook met nummers onderaan het paspoort), paspoortnummer en Burgerservicenummer (BSN) zwart. Dit ter bescherming van uw privacy. We reageren zo snel mogelijk, maar binnen vier weken, op uw verzoek.

MixMasters B.V. wil u er tevens op wijzen dat u de mogelijkheid heeft om een klacht in te dienen bij de nationale toezichthouder, de Autoriteit Persoonsgegevens. Dat kan via de volgende link: https://autoriteitpersoonsgegevens.nl/nl/contact-met-de-autoriteit-persoonsgegevens/tip-ons

Hoe wij persoonsgegevens beveiligen
MixMasters B.V. neemt de bescherming van uw gegevens serieus en neemt passende maatregelen om misbruik, verlies, onbevoegde toegang, ongewenste openbaarmaking en ongeoorloofde wijziging tegen te gaan. Als u de indruk heeft dat uw gegevens niet goed beveiligd zijn of er aanwijzingen zijn van misbruik, neem dan contact op met onze klantenservice of via info@mixmasters.eu.

Benieuwd naar wat wij voor u kunnen betekenen?

Maaltijdshakes:

Ingrediënten: volkorenhavermeel (GLUTEN), wei eiwit concentraat (MELK), zonnebloemolie poeder (zonnebloemolie, gemodificeerd zetmeel, glucosestroop, siliciumdioxide, natuurlijke aroma), maltodextrine, isomaltulose, vitamine en mineralenblend (tri-kaliumcitraat, di-calciumfosfaat, kaliumchloride, maltodextrine, magnesium oxide, di-kaliumfosfaat, natriumascorbaat, ijzerpyrofosfaat, tocopherylacetaat, zinksulfaat, foliumzuur, kaliumjodide, niacine, natriummolybdaat, natriumseleniet, retinylacetaat, vitamine K1, calcium-D-pantothenaat, mangaansulfaat, d-biotine, chroom-III-chloride, kopersulfaat, cyanocobalamine, ergocalciferol, pyridoxine hydrochloride, riboflavine, thiamine mononitraat), inuline, verdikkingsmiddel: xanthaan gom, emulgator: zonnebloem lecithine, zoetstof: sucralose

VOEDINGSWAARDE

 
 

ENERGETISCHE WAARDE

Kilojoule

1669,98

KJ/100g

2170,97

KJ/130g

 

Kilo calorie

397,60

Kcal/100g

516,88

Kcal/130g

 

VETTEN

totaal

12,38

g/100g

16,09

g/130g

 

verzadigd

1,75

g/100g

2,27

g/130g

 

KOOLHYDRATEN

totaal

45,35

g/100g

58,96

g/130g

 

suiker

5,92

g/100g

7,69

g/130g

 

EIWITTEN

totaal

23,12

g/100g

30,05

g/130g

 

VOEDINGSVEZEL

totaal

7,58

g/100g

9,85

g/130g

 

Energy Booster:

INGREDIËNTEN MET FYSIOLOGISCHE WERKING PER PORTIE VAN 10 gram

Taurine

2000 mg

L-tyrosine

1000 mg

L-Carnitine       

400 mg

Maca poeder

250 mg

Cafeïne

200 mg

Zwarte peper extract    

100 mg

Magnesium

99 mg

Vitamine C       

80 mg

Vitamin B3 (Nicotinamide)

16 mg

Vitamin B6 (Pyridoxine)

1 mg

Cyanocobalamine (vit B12)

2,5 µg

Plantaardige eiwit shakes (vegan): Ingrediënten: erwten eiwit isolaat, aroma, zoetstof: sucralose
VOEDINGSWAARDE
ENERGETISCHE WAARDE Kilojoule 1653,97 KJ/100g 496,19 KJ/30g
Kilo calorie 395,44 Kcal/100g 118,63 Kcal/30g
VETTEN totaal 7,90 g/100g 2,37 g/30g
verzadigd 2,03 g/100g 0,61 g/30g
KOOLHYDRATEN totaal 2,21 g/100g 0,66 g/30g
suiker 1,18 g/100g 0,36 g/30g
EIWITTEN totaal 84,77 g/100g 25,43 g/30g
VOEDINGSVEZEL totaal 8,90 g/100g 2,67 g/30g

Wei-eiwit isolaat shakes c.a. 90% eiwit:

Ingrediënten: wei eiwit isolaat (MELK), verdikkingsmiddel: xanthaan gom, emulgator: zonnebloem lecithine, zoetstof: sucralose

 

VOEDINGSWAARDE

 
 

ENERGETISCHE WAARDE

Kilojoule

1528,87

KJ/100g

458,66

KJ/30g

 

Kilo calorie

359,97

Kcal/100g

107,99

Kcal/30g

 

VETTEN

totaal

0,29

g/100g

0,09

g/30g

 

verzadigd

0,24

g/100g

0,07

g/30g

 

KOOLHYDRATEN

totaal

2,56

g/100g

0,77

g/30g

 

suiker

2,56

g/100g

0,77

g/30g

 

EIWITTEN

totaal

89,01

g/100g

26,70

g/30g

 

VOEDINGSVEZEL

totaal

0,73

g/100g

0,22

g/30g

 
Wei-eiwit concentraat shakes c.a. 75% eiwit: Ingrediënten: wei eiwit concentraat (MELK), verdikkingsmiddel: xanthaan gom, emulgator: zonnebloem lecithine, zoetstof: sucralose
VOEDINGSWAARDE
ENERGETISCHE WAARDE Kilojoule 1621,80 KJ/100g 486,54 KJ/30g
Kilo calorie 383,44 Kcal/100g 115,03 Kcal/30g
VETTEN totaal 6,85 g/100g 2,05 g/30g
verzadigd 2,93 g/100g 0,88 g/30g
KOOLHYDRATEN totaal 4,03 g/100g 1,21 g/30g
suiker 4,03 g/100g 1,21 g/30g
EIWITTEN totaal 80,21 g/100g 24,06 g/30g
VOEDINGSVEZEL totaal 0,73 g/100g 0,22 g/30g

Maaltijdshakes plantaardig (vegan):

Ingrediënten: volkorenhavermeel (GLUTEN), erwten eiwit isolaat, zonnebloemolie poeder, (zonnebloemolie, gemodificeerd zetmeel, glucosestroop, siliciumdioxide, natuurlijke aroma), maltodextrine, isomaltulose, vitamine en mineralenblend (tri-kaliumcitraat, di-calciumfosfaat, kaliumchloride, maltodextrine, magnesium oxide, di-kaliumfosfaat, natriumascorbaat, ijzerpyrofosfaat, tocopherylacetaat, zinksulfaat, foliumzuur, kaliumjodide, niacine, natriummolybdaat, natriumseleniet, retinylacetaat, vitamine K1, calcium-D-pantothenaat, mangaansulfaat, d-biotine, chroom-III-chloride, kopersulfaat, cyanocobalamine, ergocalciferol, pyridoxine hydrochloride, riboflavine, thiamine mononitraat), inuline, verdikkingsmiddel: xanthaan gom, zoetstof: sucralose

VOEDINGSWAARDE

 
 

ENERGETISCHE WAARDE

Kilojoule

1665,91

KJ/100g

2165,68

KJ/130g

 

Kilo calorie

397,45

Kcal/100g

516,69

Kcal/130g

 

VETTEN

totaal

12,56

g/100g

16,33

g/130g

 

verzadigd

1,57

g/100g

2,03

g/130g

 

KOOLHYDRATEN

totaal

44,70

g/100g

58,11

g/130g

 

suiker

5,15

g/100g

6,70

g/130g

 

EIWITTEN

totaal

23,86

g/100g

31,02

g/130g

 

VOEDINGSVEZEL

totaal

9,29

g/100g

12,08

g/130g

 
Fat-burner:
INGREDIËNTEN MET FYSIOLOGISCHE WERKING PER PORTIE VAN 7 gram
L-tyrosine 1200 mg
L-Carnitine 1000 mg
Gamma-aminoboterzuur (GABA) 300 mg
Groene thee extract 300 mg
Choline bitartraat 250 mg
Guarana 100 mg
Cafeïne 100 mg
EGCG (van groene thee extract) 45 mg

Pre-workout:

INGREDIËNTEN MET FYSIOLOGISCHE WERKING PER PORTIE VAN 10 gram

L-citrulline DL-malaat 2:1

2000 mg

Beta alanine

1600 mg

Taurine

1200 mg

L-tyrosine

1000 mg

Cafeïne

250 mg

Smaken:

  • Aardbei kwarktaart – Strawberry cheesecake
  • Aardbei natuurlijk
  • Ananas
  • Ananas natuurlijk
  • Appel
  • Appel natuurlijk
  • Appel taart
  • Banaan natuurlijk
  • Bitter amandel natuurlijk
  • Bosbes
  • Bosbes natuurlijk
  • Bosvruchten natuurlijk
  • Cappuccino
  • Cheesecake Natuurlijk
  • Chocolade Natuurlijk
  • Cola natuurlijk
  • Cookie & Cream
  • Druif
  • Curd bosbes
  • Framboos natuurlijk
  • Geroosterde appel
  • Groene thee
  • Hazelnoot
  • Honing
  • Karamel natuurlijk
  • Kersen natuurlijk
  • Kiwi
  • Kokosnoot natuurlijk
  • Mango natuurlijk
  • Natuurlijk citroen aroma
  • Natuurlijk citrus aroma
  • Pannacotta
  • Passievrucht
  • Peer natuurlijk
  • Perzik
  • Pindakaas
  • Pistache
  • Plusvanille
  • Rijst
  • Room
  • Room natuurlijk
  • Sinaasappel natuurlijk
  • Tiramisu
  • Tomaat mozzarella
  • Vanille natuurlijk
  • Vanilline
  • Plus vanille natuurlijk
  • Walnoot
  • Watermeloen
  • Watermeloen natuurlijk
  • Witte chocolade natuurlijk

Combinaties zijn mogelijk